Све категорије

+86 18731531256

[е-маил заштићен]

Вести

Почетна>Вести

Срдачно прославимо успешно сазивање Годишње конференције похвала групе Тангсхан Јинсха 2023.

Време :2024-02-04 111

Дана 30. јануара 2023. године, Тангсхан Јинсха Гроуп Цоммендатион Цоконференција је успешно одржана у сали Ксуании компаније.Сви запослени Тангсхан Јинсха Цомбустион Тхермал Енерги Цо., Лтд., Тангсхан Јинсха Индустри анд Траде Цо., Лтд., и Кинхуангдао Беите Цхемицал Тецхнологи Цо., Лтд., који су повезани са компанијом групе, присуствовали су церемонији.Г. Ма Зонгиу, председник компаније, одржао је говор.

Осврћући се на 2023. годину, превише је емоција и прича;радујући се 2024, има више очекивања и снова.На овом имповодом празника, похвалили смо и наградили изузетне запослене и групе.Ово је признање њиховом раду у протеклој години и подстицај за рад у наредној години.

Дедицатион Стар

Дедицатион Стар

Дедицатион Стар

бицивилизован појединац

Годишњи пацесеттер

Најефикаснија група --- Техничко одељење

Најборбенија група-Министарство индустрије песка

Ове године знојем јуримо своје снове, а квалитет користимо за стварање изврсности.На том путу ми смо најближи партнери.Никада не заборављамо наше првобитне намере и идемо даље без оклевања.Идемо руку под руку кроз густо и танко и идемо храбро напред ка својим сновима.Хвала вама, мени, њему и свим мојим колегама на сарадњидопринос развоју и расту компаније.Изванредан допринос!

Иза сваког хонити је наш костална тежња за квалитетом.Иза сваког успеха стоји тиха посвећеност свих.Упорност без жаљења донеће веће изазове у будућности, али ми смо неустрашиви јер чврсто верујемо да са сновима у срцу можемо стићи на другу страну победе.

Coчеститам на успешној сарадњиУкључивање церемоније похвале и резимеа групе Тангсхан Сандс Гроуп 2023!Желим вам већи успех у 2024. години!